PROSTATA

Kod muške populacije iznad 40 godina bolesti prostate se javljaju u skoro 40% slučajeva, dok se kod muškaraca starijih od 55 godina bolesti prostate javljaju u procentu koji prevazilazi brojku 60! Sa povećanjem starosti, broj obolelih od prostatitisa i adenoma prostate naglo raste.Manifestuje se nemogućnošću zadržavanja mokraće što posebno zadaje velike probleme tokom noći.
nesanica prostata
vitafon umesto tableta
Postoji nekoliko poznatih metoda lečenja oboljenja prostate. Dva najpoznatija su lečenje medikamentima i lečenje oboljenja prostate operativnim zahvatom. Nažalost ni jedna od ove dve metode nije dovoljna za uspešno, i što je najbitnije, potpuno izlečenje ove jako podmukle bolesti.

Početkom 90-tih godina prošlog veka Ruski fizičar V. A. Fjodorov pronašao je novi način lečenja i prevencije ove bolesti metodom stimulacije ćelija prostate, na najprirodniji mogući način, zvučnim mikrovibracijama. Na osnovu dugogodišnjeg ispitivanja na nekoliko hiljada pacijenata prof. dr. A. A. Kurtov pokazao je da je nova metoda puno uspešnija u lečenju oboljenja prostate od obe gore navedene metode zajedno. Po njegovim rečima metoda je toliko uspešna da nije bilo niti jednog pacijenta kod koga se nakon lečenja zvučnim mikrovibracijama nije primetilo značajno poboljšanje. Procenat potpunog izlečenja ove bolesti bio je preko 70 odsto od ukupnog broja pacijenata.

Lečenje se vrši u kućnim uslovima, samostalno, bez stručne pomoći, a vrši se aparatom VITAFON koji proizvodi precizno određene mikrovibracije visokih i niskih frekvencija. Zbog svega navedenog ovaj aparat se naziva Ruski Kućni Doktor.

vitafon u lecenju prostate

Na snimcima ispod nalaze se svedočenja dugogodišnjih zadovoljnih korisnika aparata Vitafon koji su jako uspešno rešili svoje probleme.

 

pregledajte još neke od naših korisnika

Kliknite na sliku da bi pokrenuli video.

Gosp. Đuka Cvetković prenosi svoja iskustva tretiranja adenoma prostate Vitafon aparatom.

NAPOMENA: Brojevi telefona na snimcima uglavnom nisu u funkciji. Za kontakt telefone kliknite ovde

Povratak na indikacije