BOLESTI OČIJU

Katarakta, ili siva mrena je termin kojim označavamo zamućenje očnog sočiva nastalo pod dejstvom nekog od mnogobrojnih uzročnika. Najčešće mislimo na senilnu kataraktu, ali u praksi srećemo i druge vrste, kao što je kongenitalna, traumatska, metabolička i komplikovana katarakta. Bez obzira na uzrok zbog koga nastaje zamućenje sočiva, osnovni problem je gubitak vida kod ovih pacijenata, koji ukoliko se operacija ne izvrši na vreme može biti trajan.

nesanica prostata

Glaukom predstavlja skup bolesti oka kod kojih dolazi do oštećenja očnog živca i može, ukoliko se ne leči, rezultirati potpunim gubitkom vida. Ovo je vrlo česta bolest i predstavlja jedan od vodećih uzroka slepila kod ljudi preko 40 godina. Bolest se karakteriše povremenim ili trajnim povišenjem očnog pritiska, oštećenjem vidne oštrine i vidnog polja, te oštećenjem optičkog živca.

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, svake godine se pojave novih 5-10 miliona pacijenata sa kataraktom u svetu. U našoj zemlji se godišnje operiše oko 12000-14000 pacijenata sa kataraktom, a procena je da je potreba nešto veća (oko 16000).

Na video snimcima možete pogledati svedočenja korisnika VITAFON aparata koji su svoje probleme sa vidom uspešno rešavali ovim medicinskim aparatom. Uporebom VITAFONA postiže se bolja prokrvljenost svih struktura oka, sprečava se napredak zamućenja sočiva, ostvaruje hipotenzivni efekat i poboljšava otok očne vodice u glaukomu, podstiče se regeneracija očnog živca, stabilizuje se i poboljšava vidno polje. Lečenje se vrši u kućnim uslovima, samostalno, bez stručne pomoći, a vrši se aparatom VITAFON koji proizvodi precizno određene mikrovibracije visokih i niskih frekvencija. Zbog svega navedenog ovaj aparat se naziva Ruski Kućni Doktor.

Pored katarakte i glaukoma dobri rezultati se postižu i u lečenju retinopatije koja često prati dijabetičare, u degeneraciji žute mrlje i uveitisima .
vitafon u lecenju prostate

Na snimcima ispod nalaze se svedočenja dugogodišnjih zadovoljnih korisnika aparata Vitafon koji su jako uspešno rešili svoje probleme.

pregledajte još neka iskustva naših korisnika

Kliknite na sliku da bi pokrenuli video.

Marko Lazić prenosi svoja iskustva tretiranja očiju u cilju poboljšanja vida Vitafon aparatom.

NAPOMENA: Brojevi telefona na snimcima uglavnom nisu u funkciji. Za kontakt telefone kliknite ovde

Povratak na indikacije