BOLOVI U KOLENIMA

Pretpostavlja se da su bolovi nastali usled dugogodišnjeg trošenja hrskavice kolena. Smatra se čak da se bolovi javljaju i na naslednoj osnovi ali ta pretpostavka još uvek nije potkrepljena dokazima. Veliki uticaj na pojavu ove bolesti imaju i deformiteti poput ravnih tabana i O i X nogu. Bolovi se najčešće javljaju kod žena srednjih i poznih godina i to nakon menopauze usled nedostatka hormona estrogena.
bol u kolenu vitafon
Takođe bolovi u kolenima mogu se javiti kao posledica sportskih povreda, uganuća i preloma kolena. Npr. prilikom skijanja kolena trpe i do deset puta veće težine nego što je težina same osobe. Sve ovo čine razloge za prerano trošenje kolena.

U najvećem broju slučajeva doktori preporučuju duge šetnje, terapije u kojima se koleno opterećuje, što je u suprotnosti sa uzrokom bolesti tj. trošenjem hrskavice sa godinama, a sve to u kombinaciji sa konzumiranjem puno medikamenata, neke protiv bolova a neke “za izlečenje kolena”.

Nakon svega navedenog mi bi smo vam preporučili da vaša kolena izlečite na najprirodniji način bez upotrebe skupih lekova i bez odlaženja na razne terapije na koje se vraćate svakih par godina.

Lečenje se vrši u kućnim uslovima, samostalno, bez stručne pomoći, a vrši se aparatom VITAFON koji proizvodi precizno određene mikrovibracije visokih i niskih frekvencija. Zbog svoje lake primene ovaj aparat se naziva još i Ruski Kućni Doktor.

vitafon u lecenju prostate

Na snimcima ispod nalaze se svedočenja dugogodišnjih zadovoljnih korisnika aparata Vitafon koji su jako uspešno rešili svoje probleme.

pregledajte još neka iskustva naših korisnika

Kliknite na sliku da bi pokrenuli video.

Danijel Perić prenosi svoja iskustva tretiranja povrede kolena Vitafon aparatom.

NAPOMENA: Brojevi telefona na snimcima uglavnom nisu u funkciji. Za kontakt telefone kliknite ovde

Povratak na indikacije