DIJABETES

Dijabetes ili šećerna bolest kako se još u narodu naziva je najrasprostranjenija bolest današnjice. Smatra se da u svetu od ove bolesti boluje čak 250 miliona ljudi, dok je u Srbiji ovaj broj blizu 500.000 što čini 6,7% ukupne populacije države. Problem ovih brojki je što nisu konačne. Kod nas godišnje od posledica ove bolesti umre skoro 2500 ljudi.
dijabetes vitafon
dijabetes vitafon
Sam uzrok dijabetisa se ne može sa sigurnošću objasniti. U najvećem broju slučajeva je to nasledni gen, dok ga veoma često povezuju i sa gojaznošću. Čak 70% novootkrivenih obolelih od dijabetesa u svetu ima problem prekomerne težine. Dijabetes pretstavlja hronični sistemski poremećaj metabolizma koji se karakteriše trajno povećanim nivoom glukoze u krvi.

Šećerna bolest je uzrok brojnih komplikacija koje mogu dovesti do invaliditeta, pa čak i smrti!

Od dijabetične kome (preveliki nivo šećera u krvi), preko hipoglikemije (naglog pada šećera u krvi), pa do ketonurija (prisustva acetona u krvi), očnih bolesti, promena na koži, mnogobrojnih bolesti bubrega, neplodnosti i jeko često kardiovaskularnih oboljenja među kojima su: hipertenzija, koronarna bolest (suženje krvnih sudova), infarkt, moždani udar, i neretko gangrena (truljenje tkiva). Sve su ovo oboljenja koja jasno ukazuju koliko je dijabetes opasna bolest.

Bilo bi krajnje neozbijno od nas kada bi vam za ovu bolest ponudili čarobni štapić i rekli da ste izlečeni. Umesto toga nudimo vam aparat koji se dokazao na hiljadama prezadovoljnih kako insulin zavisnih tako i insulin nezavisnih korisnika širom sveta. Svakodnevnom primenom postiže se stabilizačija nivoa šećera u krvi što isključuje postojanje dijabetične kome i hipoglikemije. Zatim se postiže sprečavanje suženja krvnih sudova što direktno smanjuje mogućnost pojave svih gore navedenih opasnih bolesti koje se dovode u vezu sa sužavanjem krvnih sudova.

Lečenje se vrši u kućnim uslovima, samostalno, bez stručne pomoći, a vrši se aparatom VITAFON koji proizvodi precizno određene mikrovibracije visokih i niskih frekvencija. Zbog svega navedenog ovaj aparat se naziva Ruski Kućni Doktor.

Sa dijabetesom se danas živi a na vama je da odlučite kakav će vaš kvalitet života biti.

vitafon u lecenju prostate

Na snimcima ispod nalaze se svedočenja dugogodišnjih zadovoljnih korisnika aparata Vitafon koji su jako uspešno rešili svoje probleme.

pregledajte još neka iskustva naših korisnika

Kliknite na sliku da bi pokrenuli video.

Gosp. Srebren Savovićprenosi svoja iskustva tretiranja dijabetesa Vitafon aparatom.

NAPOMENA: Brojevi telefona na snimcima uglavnom nisu u funkciji. Za kontakt telefone kliknite ovde

Povratak na indikacije