ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

faq

01Šta je vibroakustička terapija?
Vibroakustička terapija može da se definiše kao proces propagacije zvuka i vibracija kroz telo sa ciljem da se poboljša arterijska i venska cirkulacija i limfna drenaža.

 

02

U čemu se ogleda kvalitet vibroakustičke terapije?
Vibroakustička terapija ima nekoliko različitih uticaja na fiziološke procese organizma što joj daje izuzetne terapijske kvalitete u lečenju više različitih bolesti i poremećaja. Modulisanjem fizioloških procesa organizma stimuliše njegove prirodne isceliteljske kapacitete.

 

03Kako Vitafon radi?
Vitafon emituje zvuk i mikrovibracije koje se prenose na kožu i tkiva preko membrane vibrafona (aplikatora).Vibrafoni se postavljaju na određene oblasti tela, svaka oblast se tretira određenim režimom i trajanjem što je definisano u uputstvu za korišćenje.

 

05Da li je potrebno neko posebno obučavanje?
Nije potrebna posebna obuka, dovoljno je pridržavati se uputstva za korišćenje. O izboru tretmana Vitafon aparatom možete se konsultovati sa lekarima stručnog tima firme FIP komerc.

 

04cDa li mogu sam/a da koristim Vitafon i da li su mi potrebni posebni uslovi za rad?
Vitafon možete koristiti u komforu vašeg doma ,samostalno, nije vam potrebna nečija pomoć, i za to vreme možete da gledate TV ili slušate muziku.

 

06Šta se oseća za vreme vitafoniranja?
Za vreme vitafoniranja sećaćete blage vibracije i prijatnu toplinu u regiji koja se tretira. Može li Vitafon da se kombinuje sa nekom drugom terapijom? Vitafono-terapija se može kombinovati sa svim tipovima fizikalne terapije i sa medikamentoznim lečenjem. Kako Vitafon poboljšava cirkulaciju krvi i lekovi koje koristite delovaće efikasnije.

 

07aMoram li precizno da postavim aplikatore na oblasti koje su označene u uputstvu?
Aplikatori Vitafon aparata deluju 5 cm u prečniku, ako pomerite vibrafon 1,5-2 cm, od predviđene pozicije, ne gubite u efikasnosti terapije.

 

08Koliko dugo sme da se koristi Vitafon?
U toku dana ukupno vreme vitafoniranja najduže traje 2 -3 sata podeljeno u dve ili tri seanse. Prosečna dužina terapije je oko 25 minuta. Možete se tretirati nedeljama i mesecima dokle god ne postignete željene rezultate, pauze nije potrebno praviti!

Spremni da poboljšate kvalitet života?

 

Naruči Vitafon