GASTRITIS

U poslednjih nekoliko decenija problem organa za varenje postao je toliko rasprostranjen da praktično nema čoveka na našoj planeti koji ne oseća tegobe digestivnog trakta. Uzrok nije samo nekvalitetna hrana koju unosimo u organizam već i u jednoličnoj i neredovnoj ishrani koja je sve više zastupljena kod mlađe populacije.
gastritis vitafon
gastritis vitafon
Posledice ovakvog odnosa prema sebi su u najvećem broju slučajeva akutni i hronični gastritis, a ako se sa terapijom ne počne na vreme veoma često dolazi i do pojave čira na želucu.

Gastritis se javlja usled upale želudačnog tkiva do koje dolazi kada hlorovodonična kiselina ošteti zid želuca. Mučnina, gubitak apetita, često podrigivanje i gasovi, nadimanja u stomaku, sve su to posledice koje čovek oseća u ranim fazama gastritisa, dok su povraćanja i krv u stolci jasni pokazatelji poodmakle faze gastritisa tj. čira na želucu.

Obnavljanje ćelija zida žeulca se jako uspešno leči VITAFON aparatom. Lečenje se vrši u kućnim uslovima, samostalno, bez stručne pomoći i zbog toga ovaj aparat se naziva Ruski Kućni Doktor.

vitafon u lecenju prostate

Na snimcima ispod nalaze se svedočenja dugogodišnjih zadovoljnih korisnika aparata Vitafon koji su jako uspešno rešili svoje probleme.

pregledajte još neka iskustva naših korisnika

Kliknite na sliku da bi pokrenuli video.

Gosp. Miodrag Živković govori o problemima koje je imao sa gastritisom pre tretiranja Vitafon aparatom.

NAPOMENA: Brojevi telefona na snimcima uglavnom nisu u funkciji. Za kontakt telefone kliknite ovde

Povratak na indikacije