HIPERTENZIJA

Povišen krvni pritisak je bolest savremenog doba. Javlja se usled stresa, gojaznosti, konzumiranja slane hrane, manjka sna, preteranog konzumiranja alkohola i pušenja kao i usled genetskih činioca. Sve ovo ukazuje da je hipertenzija bolest nezdravog života.
hipertenzija vitafon
tablete vitafon
Hipertenzija se ispoljava glavoboljom, zujanjem u ušima, vrtoglavicom, kratkim dahom i mučninom ali u najvećem broju slučajeva nema jasnih simptoma i iz tog razloga se često naziva i “tihi ubica”.

Jedna od karakteristika ove podmukle bolesti je da se u najvećem broju slučajeva javlja u “paketu” sa dijabetesom i to dijabetesom tipa II. Čak u 71% ispitanih pacijenata sa tip II dijabetesom ustanovljena je i arterijska hipertenzija. Ove dve opasne i teške bolesti jako često mogu dovesti do pojave šloga, srčanih slabosti kao i koronarne i periferno vaskularne bolesti.

Svako ko ima problema sa hipertenzijom zna koliko je samo tableta potrebno uzeti da bi pritisak održao u granicama normale, ali čim dejstvo sedativa prestane pritisak ponovo skače. Medikamenti samo privremeno stvaraju privid izlečenja bolesti ali se na taj način bolest sve više i više produbljuje.

Vitafon je aparat koji organizmu daje najčistiji i najprirodniji oblik energije u prirodi – zvučnu mikrovibraciju. Već posle nekoliko terapija korišćenja aparata poboljšanje je više nego očigledno. Može se koristiti i u kombinaciji sa medikamentima ali iskustva naših dugogodišnjih zadovoljnih korisnika nam govore da već posle par nedelja primene aparata potreba za neprirodnim, nasilnim snižavanjem pritiska nestaje.

Lečenje se vrši u kućnim uslovima, samostalno, bez stručne pomoći, a vrši se aparatom koji proizvodi precizno određene mikrovibracije visokih i niskih frekvencija. Zbog svega navedenog ovaj aparat se naziva Ruski Kućni Doktor.

vitafon u lecenju prostate

Na snimcima ispod nalaze se svedočenja dugogodišnjih zadovoljnih korisnika aparata Vitafon koji su jako uspešno rešili svoje probleme.

pregledajte još neka iskustva naših korisnika

Kliknite na sliku da bi pokrenuli video.

Gosp. Miodrag Živković prenosi svoja iskustva tretiranja hipertenzije Vitafon aparatom.

NAPOMENA: Brojevi telefona na snimcima uglavnom nisu u funkciji. Za kontakt telefone kliknite ovde

Povratak na indikacije