BOLOVI U LEĐIMA

Kičma i kičmeni stub su skelet celokupnog ljudskog tela i upravo tu nastaju bolovi koji se mogu proširiti na ceo organizam. Postoji čitav niz faktora koji utiču na nastanak bolova u leđima počevši od naslednih, zatim bolova nastalih usled istegnuća i povreda pa do bolova koji su nastali zbog slabljenja mišića leđa i trbuha usled visegodišnjeg nepravilnog položaja leđa i kičme. Najnovija istraživanja su pokazala da jedan od osam ljudi na planeti starosti preko 40 godina pati baš od ovakve vrste bolova.

bolovi u ledjima vitafon
bol u ledjima vitafon
U zavisnosti od uzroka zavisi i način lečenja. Lečenje se uglavnom svodi na fizikalne terapije, tretiranje bola strujom, razne masaže a sve to u kombinaciji sa svakodnevnim ispijanjem šake tableta za bolove koje na drugoj strani u mnogome uništavaju druge, zdrave delove organizma.

Iskustva su različita. Od onih kojima su tablete učinile da bol potpuno prestane do onih koji više ni ne znaju šta unose u sebe a i dalje ne spavaju noću. Sa druge strane fizikalne terapije služe kao neka vrsta masaže bolnog mesta leđa. Problem fizikalne terapije je što se bolovi vraćaju svakih nekoliko godina i što bi ih opet trebalo nanovo primenjivati.

Da li možete da zamislite lečenje bez fizikalnih terapija i bez ispijanja šake tableta dnevno? Mi vam upravo to i nudimo.

Lečenje se vrši u kućnim uslovima, samostalno, bez stručne pomoći, a vrši se aparatom VITAFON koji proizvodi precizno određene mikrovibracije visokih i niskih frekvencija. Zbog svega navedenog ovaj aparat se naziva Ruski Kućni Doktor.

vitafon u lecenju prostate

Na snimcima ispod nalaze se svedočenja dugogodišnjih zadovoljnih korisnika aparata Vitafon koji su jako uspešno rešili svoje probleme.

pregledajte još neka iskustva naših korisnika

Kliknite na sliku da bi pokrenuli video

Prota Dragiša Kedžić prenosi svoja iskustva tretiranja bola u leđima Vitafon aparatom.

NAPOMENA: Brojevi telefona na snimcima uglavnom nisu u funkciji. Za kontakt telefone kliknite ovde

Povratak na indikacije