UCEROZNI KOLITIS

Ucerozni kolitis predstavlja zapaljenje almentarnog trakta. To je ustvari upala sluzokože debelog creva sa veoma neprijatnim simptomima kao što su: grčevi u stomaku, česte krvave stolice, gubitak apetita, teškoće u varenju, groznica, slabosti… Javlja se u razvijenim zemljama. Blizu milion osoba samo u SAD boluje od ove bolesti.
kolitis vitafon
kolitis vitafon
Kao uzrok bolesti najčešće se pominje genetski faktor. Dokazano je da u nastanku bolesti važnu ulogu imaju bakterije koje izazivaju zapaljensku reakciju u debelom crevu.

Lečenje ove bolesti po savremenoj medicini isključivo se zasniva na medikamentima i to kortikosteroidi (lokalno i sistemski), imunosupresori i 5-amino-salicilatni preparati (sulfosalazin), a ako i u najvećem broju slučajeva KADA bolest uznapreduje neophodna je hirurška intervencija. Ako se bolest proširi na veći deo debelog creva može veoma lako preći u karcinom.

Lečenje aparatom Vitafon koji proizvodi precizno određene mikrovibracije visokih i niskih frekvencija vrši se u kućnim uslovima samostalno, bez stručne pomoći. Zbog svega navedenog ovaj aparat se naziva Ruski Kućni Doktor.

vitafon u lecenju prostate

Na snimcima ispod nalaze se svedočenja dugogodišnjih zadovoljnih korisnika aparata Vitafon koji su jako uspešno rešili svoje probleme.

pregledajte još neka iskustva naših korisnika

Kliknite na sliku da bi pokrenuli video.

Gospođa Mileva Dragojević prenosi svoja iskustva tretiranja uceroznog kolitisa Vitafon aparatom.

NAPOMENA: Brojevi telefona na snimcima uglavnom nisu u funkciji. Za kontakt telefone kliknite ovde

Povratak na indikacije