UPALA SINUSA

Sinuzitis se definiše kao zapaljenje sluzokože paranazalnih šupljina zbog neadekvatne drenaže usled opstrukcije ulaza, infekcije ili alergije. Može biti akutni i hronični. Povišena telesna temperatura, bol u predelu lica i čela posebno na pritisak, koji se pogoršava pri naginjanju napred, pojačana sekrecija, zapušenost nosa ukazuju na akutni sinuzitis.

nesanica prostata
sinusi vitafon
Otečena sluznica nosa može zatvoriti otvor sinusa i sprečiti pravilnu ventilaciju i izjednačavanje pritiska u nosu i sinusima. Zbog razlike u pritisku nastaje bol. Sinuzitis, ako se ne leči pravovremeno i adekvatno,  može zahvati orbitu, okolne kosti i centralni nervni sistem.

U hroničnom sinuzitisu sekrecija se ispoljava slivanjem niz nazofarinks. Ponekad može postati ozbiljna bolest koja smanjuje kvalitet života oboleloj osobi.

Lečenje VITAFON aparatom omogućava smirivanje upale sluznice, nestanak otoka, drenaciju nakupljenog sekreta i posledično, sto je pacijentu najvažnije nestanak bolova. Lečenje se vrši u kućnim uslovima, samostalno, bez stručne pomoći, a vrši se aparatom VITAFON koji proizvodi precizno određene mikrovibracije visokih i niskih frekvencija. Zbog svega navedenog ovaj aparat se naziva Ruski Kućni Doktor.

vitafon u lecenju prostate

Na snimcima ispod nalaze se svedočenja dugogodišnjih zadovoljnih korisnika aparata Vitafon koji su jako uspešno rešili svoje probleme.

Povratak na indikacije