KIJAVICA

Kijavica je jedno od najčešćih oboljenja nosa, tj. gornjih disajnih puteva. Za kijavicu je karakteristična promena na sluzokoži nosa. Ona usled zapaljenja otekne i počne u velikoj meri da luči najpre tečan, a posle nekoliko dana gust, sluzav sekret.

nesanica prostata
sinusi vitafon
Obično ide sa povišenom temperaturom.Dolazi do zapušenja nosa, (otok sluzokože i prisustvo sluzi), do ometanja normalnog disanja kroz nos. Najčešće je u pitanju virusna infekcija epidemijskog karaktera, tj.’’ obična prehlada’’.

Veliki broj kijavica spada u grupu alergijskih kijavica.One mogu da budu sezonske ( polenska kijavica) , trajne ( na kućnu prašinu ) ili profesionalne ( na brašno).

Lečenje VITAFON aparatom omogućava smirivanje upale sluznice, nestanak otoka, drenaciju nakupljenog sekreta i posledično, sto je pacijentu najvažnije, mogućnost normalnog disanja na nos. Lečenje se vrši u kućnim uslovima, samostalno, bez stručne pomoći, a vrši se aparatom VITAFON koji proizvodi precizno određene mikrovibracije visokih i niskih frekvencija. Zbog svega navedenog ovaj aparat se naziva Ruski Kućni Doktor.

vitafon u lecenju prostate

Na snimcima ispod nalaze se svedočenja dugogodišnjih zadovoljnih korisnika aparata Vitafon koji su jako uspešno rešili svoje probleme.

pregledajte još neka iskustva naših korisnika

Kliknite na sliku da bi pokrenuli video.

Gosp. Dragan Ugarčina prenosi svoja iskustva tretiranja prehlade Vitafon aparatom.

NAPOMENA: Brojevi telefona na snimcima uglavnom nisu u funkciji. Za kontakt telefone kliknite ovde

Povratak na indikacije